Zomercursus Kampvuurakkoorden

Heb je altijd al gitaar of ukelele willen leren spelen maar nog nooit het juiste moment gevonden om het echt te gaan doen? Deze cursus geeft je eindelijk dat zetje om je vingers op de snaren te zetten. Verdiep je een week lang in het instrument en leg hiermee de basis waarop je verder kunt groeien als je daarna gitaarles zou willen nemen.

Wat doe je?
Je leert een aantal basisakkoorden waarmee je de meeste liedjes kunt begeleiden. Na een paar lessen kun je al eenvoudige liedjes spelen.

Niveau
Dit is een beginnerscursus, gericht op geĂ¯nteresseerden die nog niets kunnen of weten van de gitaar of de ukelele. Een klein beetje ervaring is ook prima, maar als je al meer dan een jaar speelt, is de cursus niet voor jou bedoeld.

Bijzonderheden
Een eigen gitaar of ukelele is een vereiste voor deze cursus. Vaak heeft een vriend, vriendin of familielid nog wel een oude gitaar op zolder liggen. Desgewenst kun je een gitaar huren bij Muziek@Maassluis of kan de docent om advies worden gevraagd over het aanschaffen van een gitaar, voor de lessen beginnen. Naast een gitaar of ukelele zijn een Capo Tasto en de app GuitarTuna of een stemapparaatje ook erg handig.

Heb je interesse in deze zomercursus? Meld je dan nu alvast aan via het contactformulier.